Web Analytics Made Easy - Statcounter

از شایعه تا واقعیت: گلشیفته فراهانی پس از امضای قرارداد همکاری‌های راهبردی ایران و چین توییت‌ها و استوری‌هایی علیه این همکاری منتشر کرده است.

 

این بازیگرخارج نشین درحالی که هیچ سندی که حاوی رقم و عدد درباره جزئیات این همکاری منتشر شده باشد، در یک اقدام سازمان یافته شایعات و شبهاتی را در فضای مجازی بازنشر داد اما جالب آن است که رسانه‌های غیرهمسو با جمهوری اسلامی نیز ادعاهای گلشیفته فراهانی را نه تنها نادرست بلکه شاخ‌دار عنوان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به عنوان مثال یکی از رسانه‌هایی که در خارج از کشور اداره می‌شود، این ادعای گلشیفته فراهانی مبنی بر این که «کویرهای ایران در حال حاضر محل دفن زباله‌های اتمی چین است» را مورد بررسی قرار داد و در همین رابطه به سراغ پیتر برنز (Peter C. Burns)، رئیس مرکز انرژی‌های پایدار در دانشگاه نوتردام رفت و این سوال را مطرح کرد که چه قدر امکان دارد که کشوری مثل چین (یا هر کشور دیگری) بتواند پسماندهای اتمی خود را به صورت مخفیانه به کشور دیگری منتقل کرده و آنجا دفن کند؟

 

برنز در پاسخ به این سوال گفت: «تقریبا محال است. هم اکنون چین در حال ساخت مخازن زمین‌شناسانه خود برای پسماندهای اتمی خود است. حمل و نقل پسماندهای اتمی دشوار است و نزدیک به غیرممکن است که بتوان مقادیر زیاد زباله‌های هسته‌ای را بدون ردیابی بین مرزهای بین‌المللی جابجا کرد. ضمن اینکه چین مشوق و انگیزه‌ای ندارد که بخواهد پسماندهای هسته‌ای خود را به کشور دیگری منتقل کند. مدیریت پسماندهای هسته‌ای دربرگیرنده فرایند امن ذخیره‌سازی، امکان بازیافت و همچین امکان دسترسی‌های زمین‌شناسی است که چین همه این شرایط را در خاک خود دارد و در حال توسعه آنهاست.»

برنز در پاسخ به اینکه آیا چنین توافق مخفیانه‌ای می‌تواند از چشم نهاد‌های نظارتی و جامعه جهانی پنهان بماند گفت: «به طور معمول آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جامعه بین‌الملل، از چنین توافق پنهانی و حمل و نقل حجم زیاد پسماندهای اتمی آگاه می‌شوند. به دلیل خطرات زیادی که مواد اتمی در بر دارند، نظام‌های نظارتی وجود دارند که چنین موادی را شناسایی و ردیابی می‌کنند.».

 

* تحریف و سوءاستفاده از سخنان بنیانگذار انقلاب!

اقدام تامل‌برانگیر دیگر گلشیفته فراهانی که عنادش با جمهوری اسلامی مشخص است، نقل قول گزینشی و تحریف سخنان بنیانگذار انقلاب اسلامی است. وی برای رسیدن به اهدافش مزدورانه‌اش یک بخش از صحبت های امام خمینی(ره) را آورده است.

این درحالی است که از یک سو امام خمینی(ره) بارها پس از انقلاب با رویاس جمهور و مقامات بلندمرتبه چین نامه‌نگاری داشتندو پیام‌های تشکر هم به آن‌ها ارسال کردند.


متن بخشی از پیام های تشکر امام خمینی(ره) از روسای جمهور چین

 

و از سوی دیگر ایشان درباره روابط با کشورها به خصوص کشورهایی که در یک زمانی ارتباط ما با آن‌ها  حسنه نبوده چنین فرومودند: «...ما نمی‌خواهیم در یک کشوری زندگی کنیم که از دنیا منعزل باشد، ایران امروز نمی‌تواند این طور باشد، بلکه کشورهای دیگر هم نمی‌تواند این طور باشد، که در یک جا بنشینند و مرزهایشان را ببندند، این غیر معقول است. امروز دنیا مانند یک عایله و یک شهر است، و یک شهر دارای محله‌های مختلفی است که با هم ارتباط دارند. وقتی دنیا وضعش این طور است ما نباید منعزل باشیم. ما باید با کشورهایی که با ما هستند و ما را اذیت نمی‌کنند، روابط داشته باشیم و آقایان در این فکر باشند که روابط را تحکیم کنند. البته ما با آنها که بخواهند به ما تعدی کنند، نمی‌توانیم بسازیم و از اول هم اعلام کردیم، مگر آنها خودشان را اصلاح کنند.»


تاکید امام راحل بر تحکیم روابط با کشورهایی که با ما هستند

 

* بازیگر تجزیه‌طلب نگران تمامیت ارضی ایران شد

این حس به ظاهر میهن پرستی گلشیفته فراهانی درحالی است که وی چندی پیش در مصاحبه با شبکه فرانسوی از کشور مستقل کردستان عراق صحبت کرد و از نقشه کردستان مستقلی حرف زد که بخشی از ایران هم جزئی از آن است و به نوعی خواهان تجزیه ایران شد.

 

 

البته تحرکات اخیر این سلبریتی به مذاق کاربران شبکه‌های اجتماعی هم خوش نیامد و به این اقدامات واکنش نشان دادند.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گلشیفته فراهانی فضای مجازی ایران گلشیفته فراهانی پسماندهای اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۰۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکانس‌هایی از فیلم نگهبان شب
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • سکانس‌هایی از فیلم آخرین تولد
  • (ویدئو) سکانس جنجالی در مورد شاه در یک سریال ایرانی
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن
  • ببینید | عاقبت سلبریتی هایی که به ایران پشت پا زدند چه شد؟